Pagina principala
Inapoi

 

Furnizorii de servicii specializate

Furnizorii de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca pot sa presteze, pe baza de contracte incheiate cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt, servicii finantate din bugetul asigurarilor pentru somaj, numai daca sunt acreditati.

Acreditarea furnizorilor de servicii se face de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

In vederea acreditarii, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca percepe o taxa al carei cuantum este stabilit anual de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, la propunerea acesteia, pentru fiecare tip de serviciu prestat.

Sumele rezultate din incasarea taxelor de acreditare constituie venit la bugetul asigurarilor pentru somaj.

Furnizorii de servicii pot presta serviciile specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca, finantate din alte fonduri decat bugetul asigurarilor pentru somaj, numai daca sunt acreditati de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Nu se supun acreditarii de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca furnizorii de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca din statele membre ale Uniunii Europene si din Spatiul Economic European care au fost supusi unei astfel de conditii in statul de origine sau de provenienta.

 

Pagina principala ] Inapoi ]

Copyright 2005 AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA OLT
Ultima modificare: 14-03-2016 15:45:17