AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA OLT - SPECIALISTI LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA

Pagina principala

 

 

Bursa locurilor de munca pentru absolventi - 20 octombrie 2017

 

    Agentia Judeteană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Olt va organiza în data de 20 octombrie 2017, incepand cu ora 09.00, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolventi.

Evenimentul se va desfăura în:

- Slatina, holul Casei de Cultură a Sindicatelor

- Caracal, foaierul Teatrului National

    Această actiune este organizată la nivel national si are ca scop facilitarea accesului absolventilor la locurile de munca disponibile si interactiunea directa cu agentii economici. Pot participa si celelalte categorii de persoane care nu au loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia.

 

    Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt a demarat actiunea de contactare a agentilor economici in vederea depistarii unui numar cat mai mare de locuri de munca vacante, din diverse domenii de activitate, care sa fie oferite participantilor la bursa.

      

    Angajatorii care dispun de locuri de munca vacante si sunt interesati sa participe la aceasta actiune pot depune situatia privind locurile de munca vacante la sediul institutiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite atat pe adresa de e-mail a institutiei: ajofm@ot.anofm.ro, cat si prin fax (0249/432276).

 

 

 

 

 

 

Pagina principala ]

Copyright © 2005 AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA OLT
Ultima modificare: 09-10-2017 12:10:13